Blixthypnos

På två intensiva dagar lär du dig snabbt sätta någon i trans med över 16 olika tekniker. Du lär dig vetenskapen, principer, säkerhet och hur du kan blixtcoacha någon med hjälp av deras undermedvetna. 8.625 kr ink moms (6.900 kr ex moms).

Nästa kurs 15-16 September. Anmäl dig här>

askjdhgj

skjhskj

Blixtinduktioner

Snabbt och roligt i trans
Målet med kursen är att du förstår och kan säkert inducera vem som helst i trans på några sekunder, fördjupa, skapa katalepsi (svävande kroppsdelar) låsta ögonlock och andra transfenomen, installera en skön känsla och hjälpa dem ut på andra sidan pigga och välmående.

 

 

 

 

 

 

 

Blixtcoachning

Nycklarna till resultat
En trans är i sig inte en förändring, men med några av våra bästa nycklar från NLP, Clean Language, Reflective Repatterning, Tapping och Havening kan du börja coacha vissa klienter direkt. Har du redan en grund inom hypnos, coachning, mental träning, massage eller liknande blir utdelningen exponentiell.

 

 

 

 

 

 

Certifiering

Verifiera dina skills
Du kan i efterhand välja att certifiera dina skills genom programmet inom International Hypnotists Guild där du också har möjlighet till handledning. Självklart går du med på att följa de etiska riktlinjerna och kan som medlem få tillgång till extramaterial, inspelningar och en kurs i juridik och etik.

 

 

 

 

 

 

Nästa kurs 15-16 September. Anmäl dig här>


 

Se filmen