Lär dig Självhypnos på två dagar


Kursledare är Fredrik Praesto och Igor Ardoris 

 

Stockholm våren 2024 datum publiceras inom kort. Får frågor kontakta info@praesto.com

Hypnos är ett mentalt tillstånd där du har möjlighet att vara kreativ och att påverka och förändra dig själv. Genom att lära dig självhypnos kan du enkelt försätta dig själv i detta tillstånd för att skapa positiva förändringar i ditt liv.

Att lära sig självhypnos på egen hand är ofta tidskrävande och kräver en hel del övning. Därför har vi satt ihop denna kurs där vi tar några sinnrika genvägar så att du snabbt och enkelt lär dig att gå in i detta tillstånd. När du väl lärt dig detta öppnas en ny värld av möjligheter där du kan ta kontrollen över dina omedvetna processer, utmana dina begränsningar och nå framgång inom de områden du vill.

Med din inre styrka kan du hantera vardagen på ett enklare sätt. Stress, sömproblem, oro, ångest och liknande minskar din prestationsfömåga och är i längden skadligt. Med en mental inre styrka kan du bli fri från sådana problem och må bra i din vardag. Detta välbefinnande gör dig också mer effektiv med ett inre lugn. Mental styrka handlar om fokus bortom tvivel. Ett av de verktyg du lär dig är Hypnothinking® som ger dig just detta fokus i kombination med avspänning.

Hypnothinking är konceptet som Igor Ardoris och Fredrik Praesto har utvecklat tillsammans. Med hypnothinking lär du dig verktyg och strategier för utveckling av din mentala styrka i vardagen. Att utveckla förmågan till totalt fokus utgör kärnan i konceptet. Denna förmåga kan du sedan använda dig av i livets alla sammanhang, inte minst i hanteringen av svåra situationer. Och hypnos handlar om just fokus och avspänning.

Lär dig självhypnos på två dagar är en praktisk kurs där du bland annat övar upp din förmåga till fokus bortom tvivel.

Du kan lära dig att:
• Slappna av enkelt och effektivt, oavsett situation.
• Förstå hur ditt psyke fungerar under stress.
• Träna upp ditt fokus under press.
• Utveckla din självbild och tillit till din förmåga att hantera olika situationer.
• Lära dig behålla din känslomässiga stabilitet även i svåra och stressfyllda situationer
• Utveckla en positiv inställning till livet i stort

 

Stockholm hösten 2023 datum publiceras inom kort. Får frågor kontakta info@praesto.com

Anmäl dig här

Pris   7.375:- inkl. moms (5 900:-+moms/person)

 

Kursledare är Fredrik Praesto och Igor Ardoris. Tillsammans har de en stor erfarenhet av hypnos, självhypnos, mindfulness och mental träning. Mer information om Igor hittar du på http://igorardoris.se/