Mental styrkevecka i Nerja,  Spanien

Den här kursen handlar om dig. Du kommer att lära dig självhypnos för att omprogrammera negativa mönster och skapa nya positiva.

Hypnos är ett mentalt tillstånd där du har möjlighet att vara kreativ och att påverka och förändra dig själv. Genom att lära dig självhypnos kan du enkelt försätta dig själv i detta tillstånd för att skapa positiva förändringar i ditt liv.

Att lära sig självhypnos på egen hand är ofta tidskrävande och kräver en hel del övning. Därför har vi satt ihop denna kurs där vi tar några sinnrika genvägar så att du snabbt och enkelt lär dig att gå in i detta tillstånd. När du väl lärt dig detta öppnas en ny värld av möjligheter där du kan ta kontrollen över dina omedvetna processer, utmana dina begränsningar och nå framgång inom de områden du vill.

 

Kurspriset inklusive boende är 9800:-
Datum är 25 juni till 02 Juli 2017
Själva kursen är 5 timmar per dag och pågår i fem dagar, 26/6-30/6. 2017

I priset ingår delad bostad. Vill du lägga till för egen bostad finns det möjlighet att göra det. Kontakta vår arrangör Magnus så löser det sig. Pris för resan tillkommer och är olika beroende på varifrån du reser och när du bokar. Även detta ordnar vår arrangör i Nerja. Så det enda du behöver göra är att kontakta Magnus som ordnar allt och sedan bara luta dig tillbaka och vänta på att dagen närmar sig.

Ansvarig reseanordnare är resebyrån BokaNerja
För prisuppgifter på resa och bokning. Kontakta magnus@bokanerja.se
Viktigt! Eftersom priserna på flyg blir mycket dyrare ju närmare vi kommer så rekommenderar vi dig att boka din plats nu.

 

Om Självhypnos:

Har du tänkt på hur många elitidrottare har märkliga “ritualer” för sig innan de ska prestera? Det kan vara att klappa sig på knäna, eller studsa bollen ett visst antal gånger eller något liknande. Detta är deras metod för att gå in i ett mentalt tillstånd där de kan prestera på topp. Med hjälp av självhypnos kan du lära dig att snabbt gå in i de mentala tillstånd som du behöver för att maximera dina prestationer.

Vi styrs nästan helt av processer som vi inte kontrollerar medvetet. Vissa av dessa är helt enkelt vanor och ovanor. Vissa saker har vi medvetet tränat in så att de fungerar automatiskt. Om du till exempel lärt dig cykla tog det säkert ett tag innan du lärde dig. Men när du väl kan behöver du inte längre använda ditt medvetande och kan cykla samtidigt som du funderar på vad du ska äta till middag. Cyklandet har då blivit en omedveten process.

Vi lär oss också saker utan medveten inblandning. Ett automatiskt lärande som ofta fungerar alldeles utmärkt men som ibland ställer till problem. Om vi till exempel blir utskrattade i skolan när vi råkar läsa fel i en text kan hjärnan “lära sig” att det är farligt att prata högt inför en grupp människor vilket kan ställa till problem i andra sammanhang.

Genom självhypnos kan du dels lära om sådant som inte fungerar och bli fri från onödiga begränsningar. Dessutom kan du “optimera” dig själv och bli ännu bättre inom vilka områden du vill.

 

Självhypnos kan användas på många områden, bland annat:
-Välbefinnande
-Kreativitet
-Motivation
-Stresshantering
-Idrottsprestationer

Kursledare är Fredrik Praesto