Positiv förändring

Fredrik Praesto vet hur man skapar en positiv förändring på kort tid. Han har med hypnos, mental träning och neurolingvistisk programmering coachat tusentals klienter till en positiv förändring. Ofta med fullt resultat efter bara en session.

Om vi vill ändra våra tankar känslor eller beteenden räcker det inte med viljekraft. Vi måste snarare komma åt de omedvetna processer som styr oss menar Fredrik Praesto. Som en av världens mest erfarna hypnotisörer har han hittat nycklar till motivation, inspiration och förändring som verkligen ger en långsiktig effekt.

Fredrik Praestos föredrag är alltid interaktiva med övningar och demonstrationer som gör att man lättare tar till sig budskapet. Det handlar egentligen mer om att uppleva till skillnad från att bara lyssna.

Som deltagare får ni också med er praktiska “verktyg” och kunskaper som ni direkt kan använda i den dagliga verksamheten.

 

För mer information kontakta: info@praesto.com

 

Fredrik Praesto är Licensierad Mental Tränare, Hypnoscoach och NLP Trainer.
Han är författare till: Hypnotisörens Hemligheter, Intuition, Intuitivt Ledarskap, Mästerligt Lärande (medförfattare), Hypnothinking (medförfattare), Unpack Your Existence (medförfattare)

 

 

 

 

Övriga ämnen:

 

Kommunicera under radarn

Meningen med kommunikationen är resultatet du får och all kommunikation är påverkan, även om   det bara handlar om att få någon att förstå dig.

Om du lär dig kommunicera under den medvetna radarn och når omedvetna processer och drivkrafter. Lär dig använda resultatinriktad kommunikation. Det innebär att du talar direkt till människors omedvetna neurologi och meningen med kommunikationen är resultatet du får.
I detta koncept ingår det som kallas konversations-hypnos. Ett effektivt sätt att påverka genom att passera den medvetna spärren.

 

Intuitivt beslutsfattande

Intuition är inget mystiskt eller övernaturligt, utan snarare ett sätt att få tillgång till det tänkande som sker på en omedveten nivå. Via våra sinnen tar vi in lite drygt en miljon gånger mer information än vi medvetet kan uppfatta. Den informationen bearbetas och behandlas också på en omedveten nivå. Intuition är när resultatet av dessa omedvetna processer når vårt medvetande. Lär dig använda och lita på din intuition för att få tillgång till din omedvetna information.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer från tidigare kunder

“Det gav mig en riktig kick! Det sprudlar glädje i hela mig när jag ska berätta för någon om det…”
- Maina Bejefalk, Ingress Media

“på en skala från 1 til 6 – där 6 är bästa värdering fick du, 5.65 på prestation och 5.53 på innehåll. Dette är otroligt bra resultat.”
- Tom Langeland, Confex kompetens, Confex A/S Norge

“Hej Fredrik – och ett stort tack för din medverkan. Det höjde hela Kick-offen – låg sömnlös hela natten och tänkte på mycket vad du sa. Än en gång stort tack och hoppas att jag i framtiden kan för ta del av dina kunskaper i något annat sammanhang.”
- Barbro Nilsson, Villaägarnas Riksförbund

“Det var ruskigt bra, kraftfullt, suveränt Fredrik!”
- Rolf Laurelli, Säljarnas Riksförbund

Hej Fredrik, och stort tack för din medverkan på vårt användarmöte i Göteborg i fredags! Det blev ett hett samtalsämne vid lunchen direkt efter, många var väldigt fascinerade! Jag frågade ett par personer efter konferensens slut vad de tyckte var bäst dessa dagar, varpå de svarade -”Fredrik Praesto”!
- Marina Gummesson, Cross Industry Solutions

“Hej Fredrik! Tack för den underbara och inspirerande föreläsningen.”
- Joanna Backman, Amersham Biosciences

“Hej Fredrik! Tack för ett jättebra föredrag!”
- Ove Tyfting, Skanska Facilities Management AB

 

Exempel på tidigare kunder

ABB
American Express
Anticimex
ASTRA
DANSKE Bank
Daimler Chrysler
Ericsson
Föreningssparbanken
GB-Glace
Handelshögskolan Stockholm
HSB
JM-bygg
Karolinska Institutet
Länsförsäkringar
Microsoft
Posten
Ringhals AB
Riksteatern
SAAB
SAS
SEB
Siemens
Skandia
SKANSKA
Säljarnas Riksförbund
Golflandslaget
Telia
UC AB
Vattenfall
Volvo
m.fl.