Föreläsning och inspiration i toppklass

UTVECKLA VERKSAMHETEN TILLSAMMANS

Fredrik Praesto är föreläsaren som ständigt får toppbetyg av sin publik.
Planerar ni ett evenemang eller behöver ni en stimulerande upplevelse så tveka inte att kontakta oss för ett förslag på föredrag. Tillsammans formulerar vi vad ni vill uppnå. Föredraget anpassas sedan efter gruppens sammansättning, era mål och övriga förutsättningar.

Fredrik Praestos föredrag är alltid interaktiva med övningar och demonstrationer som gör att man lättare tar till sig budskapet. Det handlar egentligen mer om att uppleva till skillnad från att bara lyssna.

Som deltagare får ni också med er praktiska “verktyg” och kunskaper som ni direkt kan använda i den dagliga verksamheten.

Alla föredrag anpassas efter era behov och syften. Exempel på teman är: Personlig motivation, Lust och förändring, bra stämning på arbetsplatsen, påverkan och kommunikation, intuition och ledarskap

FÖR MER INFO KONTAKTA: INFO@PRAESTO.COM

Kommentarer från deltagare vid föredrag

 

“Det gav mig en riktig kick! Det sprudlar glädje i hela mig när jag ska berätta för någon om det…”
- Maina Bejefalk, Ingress Media

“på en skala från 1 til 6 – där 6 är bästa värdering fick du, 5.65 på prestation och 5.53 på innehåll. Dette är otroligt bra resultat.”
- Tom Langeland, Confex kompetens, Confex A/S Norge

“Hej Fredrik Tack för ett jättebra föredrag ! Jag har bara hört positiva omdömen// Återigen tack för föredraget , det var kanon !”
- Susanne Nordvall, Visab Consulting

“Hej Fredrik – och ett stort tack för din medverkan. Det höjde hela Kick-offen – låg sömnlös hela natten och tänkte på mycket vad du sa. Än en gång stort tack och hoppas att jag i framtiden kan för ta del av dina kunskaper i något annat sammanhang.”
- Barbro Nilsson, Villaägarnas Riksförbund

“Hej Fredrik! Tack för ditt jättetrevliga föredrag på Haga slott i torsdags. Det var väldigt fascinerande och medryckande. Ärligt talat så tycker jag att det var det mest intressanta på hela våran konferens. Jag ångrar t.ex. så här i efterhand att jag inte ställde upp på hypnosen … spännande!”
- Kerstin Argus, Ljungars

“Det var ruskigt bra, kraftfullt, suveränt Fredrik!”
- Rolf Laurelli, Säljarnas Riksförbund

Hej Fredrik, och stort tack för din medverkan på vårt användarmöte i Göteborg i fredags! Det blev ett hett samtalsämne vid lunchen direkt efter, många var väldigt fascinerade! Jag frågade ett par personer efter konferensens slut vad de tyckte var bäst dessa dagar, varpå de svarade -”Fredrik Praesto”!
- Marina Gummesson, Cross Industry Solutions

“Hej Fredrik! Tack för den underbara och inspirerande föreläsningen.”
- Joanna Backman, Amersham Biosciences

“Hej Fredrik! Tack för ett jättebra föredrag!”
- Ove Tyfting, Skanska Facilities Management AB

“Hej Fredrik och ett stort tack för igår! Det var mycket omtyckt – kommentarerna har varit enbart positiva!”
Monica ABB

“Tack för din presentation på vår vår konferens i Sandhamn. Vi har fått mycket positiv feedback kring ditt framförande. Var också kul att bli hypnostiserad på scenen, som du sa innan var det nog många som efteråt önskade att de också provat, det var många frågor om vad som hände efteråt. Ãterigen tack”
Marcus

“Hej Fredrik, tack för en enastående prestation Jag måste säga att tack vare din avslutning så var alla på gott humör på kvällen och samtalen berörde vad de sett på scen under ditt framträdande.”
Niclas

“Fredrik, stort tack för en mycket givande och spännande dag. Det vi upplevde och gick igenom med dig är verkligen det stora samtalsämnet i dag på supporten. Du överträffade mina och alla andras förväntningar (och dom var rätt höga från början). Suveränt!!”
Ann

“Tack ..för en mycket givande dag på Parken i Härnösand. Du gav ett nytt perspektiv på ordet intuition – mer konkret, samt underhållande. Jag jobbar på gymnasiet i Kramfors och där satsar vi hårt nu på bl.a. livskunskap och mental träning så jag kanske återkommer senare om önskemål om en föreläsning i Kramfors.”
Tack Gunilla

Exempel på tidigare kunder

ABB
American Express
Anticimex
ASTRA
DANSKE Bank
Daimler Chrysler
Ericsson
Föreningssparbanken
GB-Glace
Handelshögskolan Stockholm
HSB
JM-bygg
Karolinska Institutet
Kompetensmässan
Länsförsäkringar
Microsoft
Posten
Ringhals AB
Riksteatern
SAAB
SAS
SEB
Siemens
Skandia
SKANSKA
Stora Chefsdagen
Säljarnas Riksförbund
Golflandslaget
Telia
Trygghetsrådet
UC AB
Vattenfall
Volvo
m.fl.