Göteborg             3-4 juni 2024          7 platser kvar
Stockholm          22-23 aug 2024     10 platser kvar

Gör som hundratals andra framgångsrika människor.

Snabbare än du kan ana kommer du inse att det faktiskt är lätt att lära sig hypnos och kunna utnyttja alla de fördelar som detta helt naturliga tillstånd innebär. Det finns ett enormt intresse för hypnos idag. Allt fler har fått upp ögonen för de möjligheter som finns och vill lära sig hypnos på ett enkelt och seriöst sätt.

Därför har vi satt samman denna kurs där du snabbt och enkelt lär dig hypnos. Under två fartfyllda dagar blandas övningar och demonstrationer med enkel teoretisk kunskap. Kursen baseras på många års erfarenhet och studier, men vi har valt ut det väsentliga, det du egentligen behöver för att bli en fullfjädrad hypnotisör och detta kommer du att lära dig på bara två dagar, tack vare vår hypnotiska utlärningsmodell.

Det finns många myter om att hypnos skulle vara svårt och komplext eller kräva speciella förmågor, men detta är inte sant. Snarare handlar det om ett fåtal enkla principer som sedan går att kombinera på olika sätt, ungefär som siffrorna noll till nio går att kombinera till alla tal. När du kan dessa enkla tekniker har du möjlighet att använda dem och anpassa efter behov.

Förutom att lära dig själva hypnosen får du också kunskaper i hur du kan använda den:

 • Du lär dig coacha dig själv och andra.
 • Du lär dig utveckla dig och andra människor till framgång.
 • Du lär dig eliminera fobier och rädslor på rekordtid.
 • Du kan arbeta med hypnos som ett verktyg.
 • Du lär dig hjälpa människor att sluta röka och ändra andra beteenden.
 • Du lär dig hur du direkt kan skapa en positiv känsla hos dig själv och andra.
 • Du lär dig hypnotiska fenomen.
 • ..och mycket mer

 

Dag 1

Denna dag ägnas framför allt åt själva hypnosen. Du får öva på olika så kallade induktioner,  metoder att hypnotisera, så att du får en komplett “verktygslåda”. Efter denna dag kan du hypnotisera i princip vem som helst.

Dag 2

Denna dag ägnas framför allt åt hur du kan göra nytta i det hypnotiska tillståndet. Här får du öva på ännu en verktygslåda som gör att du enkelt kan hjälpa människor med allt från att bli av med fobier till att sluta röka eller ändra matvanor.

 

Lär dig av en mästare

Fredrik Praesto har anlitats av SÄPO, Karolinska Institutet och Handelshögskolan (advanced management program). Han är hypnoscoach och har hjälpt tusentals människor till förändring och framgång.
Fredrik har coachat tusentals klienter med sina hypnostekniker. Han är dessutom en av de få i världen som behärskar scenhypnos. Han är författare till boken Hypnotisörens Hemligheter och medförfattare till boken Hypnothinking.

Fredrik Praesto har anlitats som expertvittne i Hovrätten, är handledare åt psykologer och har medverkat i otaliga TV- och radioprogram inklusive Nyhetsmorgon, Malou efter tio, EKG, Vakna med the voice, Morgonpasset m.fl.

 

Kursdeltagarnas betyg på Fredrik är normalt i snitt 4,9 av 5.0. Om du vill lära dig hypnos för att nå framgång i ditt liv eller som ett effektivt verktyg för att hjälpa andra är detta rätt kurs. Direkt efter kursen kan du börja arbeta med de tekniker du lärt dig.

Fredrik Praesto är General Master Hypnosis Trainer (International Hypnotists Guild), NLP Master Practitioner/Trainer (Society of NLP), Licensierad Mental Tränare (Skandinaviska LedarHögskolan, Scandinavian International University).

      

 

Du lär dig bland annat:

 • Effektiva Hypnosinduktioner
 • Snabba induktioner
 • Eliminera fobier och rädslor på rekordtid
 • Framkalla superbra känslor
 • Hypnos för coaching
 • Påverka människor i din omgivning
 • Självhypnos
 • …och mycket mer

 

Kursen lämpar sig för dig som är:
ledare, coach, chef, säljare, terapeut, psykolog, kommunikatör, utbildare eller som på något sätt arbetar med människor eller vill kunna hjälpa människor. Våra kursdeltagare har varit allt från trollkonstnärer och komiker till hjärnkirurger och narkosläkare.

Efter kursen har du möjlighet att certifiera
dig via International Hypnotist Guild

 

 

Pris:  7.800:- inkl. moms (6 240:-+ moms/person)
Kursmateriel och kaffe ingår.

 

Nästa kurs:

Göteborg               3-4 juni 2024              7 platser kvar
Stockholm          22-23 aug 2024            10 platser kvar

Lär dig av en mästare

Fredrik Praesto är General Master Hypnosis Trainer (International Hypnotists Guild), NLP Master Practitioner/Trainer (Society of NLP), Licensierad Mental Tränare (Skandinaviska LedarHögskolan, Scandinavian International University).

Läs mer om Fredrik

Planerade kurstillfällen

Stockholm

Datum: 22-23 aug 2024
Pris: 7.800:- inkl. moms (6.240:- exkl. moms)
Kursmateriel och kaffe ingår

Plats: Praesto Training Center
S:t Eriksgatan 9

Göteborg

Datum: 3-4 juni 2022
Pris: 7.800:- inkl. moms (6.240:- exkl. moms)
Kursmateriel och kaffe ingår

Plats: Centralt i Göteborg

OBS: Begränsat antal platser!

Referenser

Henriette Andersen

”Jag är så otroligt tacksam att jag fick möjligheten att gå din kurs. Så mycket jag har lärt mig, stort tack! Allt var bra. Din genomgång, att vi fick öva själva. En del saker går inte att sätta ord på, din kurs är en sådan. Fantastiskt bra!
Och ett extra stort tack för hjälpen mot smärtan i fingret. Har haft stora problem med nervsmärtorna i 16 år. Märkligt, men otroligt skönt, att slippa den bultande svidande smärtan. ”

Kjell Terje Ringdal

”Tusen hjertelig takk for et helt magisk kurs. Det var en opplevelse å få oppleve deg – og jeg har tenkt mye på det jeg lærte. En stor takk!”

Karina Öhjne

”Tack för en givande kurs som gav mig mersmak:-)”

Maria

”Jag vill tacka för en rolig, intressant och mycket givande grundkurs förra veckan. Det är verkligen toppen att få praktisera så mycket under inlärningstillfället.”

Lovisa

”Först av allt vill jag tacka för en mycket givande kurs förra veckan! Verkligen spännande och inspirerande – och bra med alla praktiska moment.”

Anmälan till kurs