Kurser - Lär dig hypnos hemma

Lär dig HYPNOS hemma

 

 

 

Att kunna hypnos innebär stora fördelar
Snabbare än du kan ana kommer du inse att det faktiskt är lätt att lära sig hypnos och kunna utnyttja alla de fördelar som detta helt naturliga tillstånd innebär. Det finns ett enormt intresse för hypnos idag. Allt fler har fått upp ögonen för de möjligheter som finns och vill lära sig hypnos på ett enkelt och seriöst sätt.

Därför har vi satt samman denna kurs där du snabbt och enkelt lär dig hypnos. Övningar och demonstrationer varvas med enkel teoretisk kunskap från tidigare kurser, studier och erfarenheter. Vi har valt ut det väsentliga, det du egentligen behöver för att komma igång och arbeta med hypnos.

Det finns många myter om att hypnos skulle vara svårt eller kräva speciella förmågor, men detta är inte sant. Snarare handlar det om ett fåtal enkla principer som sedan går att kombinera på olika sätt, ungefär som siffrorna noll till nio går att kombinera till alla tal. När du kan dessa enkla tekniker har du möjlighet att använda dem och anpassa efter behov. Potentialen är enorm och allt fler människor söker hjälp hos duktiga hypnotisörer.

Förutom att lära dig själva hypnosen får du också kunskaper i hur du kan använda den:

 • Du lär dig coacha dig själv och andra.
 • Du lär dig utveckla dig och andra människor till framgång.
 • Du lär dig eliminera fobier och rädslor på rekordtid.
 • Du kan arbeta med hypnos som ett verktyg.
 • Du lär hjälpa människor att sluta röka och ändra andra beteenden.
 • Du lär dig hur du direkt kan skapa en positiv känsla hos dig själv och andra.

 

 

Lär dig av en mästare

Fredrik Praesto är hypnoscoach och har hjälpt tusentals människor till framgång. Han är författare till boken Hypnotisörens Hemligheter. Han är en av Sveriges populäraste föreläsare och har föreläst för bland andra SÄPO, Karolinska Institutet och Handelshögskolan (advanced management program). Han är dessutom en av de få i världen som behärskar scenhypnos. Fredrik har anlitats som expertvittne i Hovrätten, han är handledare åt psykologer, han har medverkat i otaliga TV- och radioprogram inklusive Nyhetsmorgon, Malou efter tio, EKG, Vakna med the voice, morgonpasset etc.

 

Du lär dig bland annat:

 • Effektiva Hypnosinduktioner
 • Snabba induktioner
 • Eliminera fobier och rädslor på rekordtid
 • Ändra beteenden.
 • Hypnos för coaching
 • Självhypnos
 • …och mycket mer

 

Kursen lämpar sig för dig som är:
ledare, coach, chef, säljare, terapeut, psykolog, kommunikatör, utbildare eller som på något sätt arbetar eller vill arbeta med människor. Efter att du genomgått kursen kan du direkt börja arbeta med klienter. Du har också möjlighet att certifiera dig via International Hypnotist Guild.

 

Kursen finns på THINKIFIC. En säker och stabil plattform för lärande. 

Lär dig av en mästare

Fredrik Praesto är General Master Hypnosis Trainer (International Hypnotists Guild), NLP Master Practitioner/Trainer (Society of NLP), Licensierad Mental Tränare (Skandinaviska LedarHögskolan, Scandinavian International University).

Läs mer om Fredrik

 

Vi är helt övertygade om att du kommer att älska denna kurs så därför garanterar vi: Skulle du av någon anledning ångra dig inom trettio dagar får du pengarna tillbaka. Vi kommer inte att ställa några frågor och du behöver inte förklara varför. Ångrar du dig har vi respekt för det och betalar tillbaka dina pengar. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och en kund som har rätt att ångra sig är en respekterad kund. Så vill vi själva bli behandlade.

 

Efterhand som metoder och tekniker utvecklas kommer nytt material att läggas till. Du har alltid tillgång till allt material som tillkommer i denna kurs efter att du anmält dig. Därför kommer du att bli uppdaterad om allt nytt som händer.

 

 

Ur innehållet:

– Precis så
– Synka leda
– Dave Elman hypnosinduktion
– Hypnosinduktion Medveten-Undermedveten
– Verktygslådan
– Snabbinduktion Handshake interrupt
– Mild snabbinduktion
– Rapport
– Ankare
– Swish-mönster för att ändra beteenden
– Dissociation för oro, rädslor etc
– Association
– Fast Phobia Cure
– Armlevitation
– Självhypnos
– Sinnen
– Tapping

– Etc…

De flesta lektioner innehåller både videofilmer och textmaterial. Dessutom finns det ett antal ljudfiler för dig som gillar att också lära genom att lyssna.

Kursen är utformad för maximal bekvämlighet