Hitta en coach

Duktiga diplomerade Hypnos-coacher

Alla coacher ansvarar över sin kvalité

Ulf Sandström

Diplomerad Hypnos Coach

Verksam i: Stockholm
Hemsida: www.ulfsandstrom.se
Telefon: 0704-888 418
Kontakt: ulf@ulfsandstrom.se

Vill du förändra eller utveckla något i ditt liv? Tillsammans kommer vi fram till vad du vill förbättra (motivation, mål, tankesätt, fobi, vikt, rökning, sömn, självförtroende). Med dom verktyg enklare hypnos erbjuder kan det sedan räcka med en timma för att hitta det tankesätt som omgående låter dig förändra ditt liv, som du vill!

“Working together with Ulf Sandström (on my website) was a wonderfully eye-opening experience. Driven by a high level of professionalism and an infectious enthusiasm, Ulf approached the various tasks not only with vast experience but also with an intuitive and artistic eye. In particular, he was very successful in breaking ingrained patterns of thought and offering different perspectives from which to view the issues at hand.”
Hugo Ticciati, violin-solist
www.hugoticciati.com

Alexandra Theoberg

Diplomerad Hypnos Coach

Verksam i: Stockholm
Telefon: 073 – 980 77 65
Kontakt: a.theoberg@gmail.com

Jag guidar och hjälper dig till hur du kan leva dig in i situationer som du önskar ska bli en del av din framtid.
Jag kommer att hjälpa dig att hitta din inre styrka eftersom det är bara du som kan ta ansvar för din egen förändring.

Jag kan bistå med verktyg för att hjälpa och förändra din attityd till människor och händelser i ditt liv.

 Jonny Pålsson

Diplomerad Hypnoscoach och certifierad NLP-practitioner.
Reiki Master, massageterapeut och yogalärare.

Verksam i: Sundsvall-Ånge samt online via skype eller zoom.
Hemsida: www.animahalsofokus.se

Telefon:070-328 67 83
Kontakt: jonny@animahalsofokus.se

Vill du släppa det som hindrar dig från att leva i din fulla kraft?

Med hypnos och NLP  kan jag hjälpa dig att förändra tankar, vanor och beteenden som inte gagnar dig. Istället kan du använda din energi och dina förmågor till att nå dina mål och förändra det du vill i livet.

När du inte längre styrs av gamla föreställningar och programmeringar kan du vara i din fulla potential och leva ditt liv precis så som du vill och önskar.

Du kan få hjälp med t.ex. rädslor, fobier, ångest, sötsug, sluta röka
/snusa, gå ner i vikt m.m.
Stresshantering, sömnproblem, självförtroende, motivation och prestation
är andra områden där hypnos fungerar bra och ofta behövs bara en
session.

Varmt välkommen!

Per Ivarsson

Verksam i: Östergötland/Sörmland/Stockholm
Hemsida: www.managementbyp.se

Telefon: 070-7733500
Kontakt: per@managementbyp.se

Per är en senior ledare med erfarenhet från både nationella och internationella miljöer och arbetar dagligen med ledare-och medarbetarfrågor, både på operativ och strategisk nivå i företag och organisationer. Tillika har han ideella uppdrag där han fungerar som mentalcoach åt idrottslag/individuella idrottsutövare.

Per är i grunden civilekonom med inriktning på personal och ledarskap. Genom åren har Pers intresse lett till fördjupade studier inom NLP, Mentalcoachning, KBT , Utvecklande ledarskap, Styrelsearbete etc. Alla med en gemensam nämnare; fokus på att utveckla individer.
Han är övertygad att skillnaden för personlig framgång är hur människors använder eller hindrar sina förmågor.

”Min bild är att alldeles för många personer går omkring med egna bilder, föreställningar som hindrar sin potential i sin egna vardag.”

Det kan vara:

 • Ångest
 • Rädslor
 • Fobier
 • Om…. det skulle….dvs
 • Mer fokuserade på tänkbara hinder
 • Otydliga målbilder vart du själv vill med livet
 • Avsaknad av positiv självbild

Varmt välkommen att kontakta mig

Magnus Löflund

Diplomerad Hypnoscoach, Diplomerad ICF-Coach

Verksam i: Örebro, Kumla, Skype
Hemsida: www.Comsenze.se

Telefon: 073-651 35 64
Kontakt: Info@comsenze.se

Som hypnoscoach ser jag det som ett privilegium att hjälpa dig. Endast din fantasi sätter gränser för vad du kan uppnå och förändra i livet. Att hjälpa människor till en bättre tillvaro är något som jag verkligen brinner för och vill inget hellre än att hjälpa dig lösa dina problem eller få dig att nå dina livsmål.

Jag kan hjälpa dig förändra oönskade vanor och beteenden som till exempel att sluta röka eller ta bort sockersug/beroende. Kanske har du en ny roll på jobbet där du ska hålla många föredrag inför en massa människor? Då kan jag hjälpa dig att få att känna dig lugn och bekväm i dessa situationer. Du kanske har något du vill klara av, ett mål du vill uppnå? Hör av dig idag så pratar vi om hur jag kan hjälpa dig.

 Kontakta mig om du vill ha hjälp med

 • Olika typer av  fobier (spindlar, prata inför folk, flyga m.m.)
 • Beteenden (sockersug, rökning, snusning m.m.)
 • Nå mål (livsmål, karriärsmål, prestationsmål m.m.)
 • Ångest
 • Viktnedgång

Susanne Fagerström

Mental tränare, NLP och Hypnoscoach

Verksam på: Åland och i hela Sverige
Telefon: + 358 40 727 6105
Kontakt: fagerstrom.susanne@gmail.com

Jag är mental tränare och hypnoscoach.
Utbildad mental tränare på Högskolan, diplomerad i NLP & Hypnos, Blixthypnos och certifierad i hypnos och NLP samt hypnoscoach.

Jag jobbar dessutom som affärsutvecklare, jag har tidigare jobbat 25 år inom retail med service och försäljning  samt styrelsearbete. Jobbar idag med all form för utveckling och utbildning samt inspiratör och föredragshållare. Genom mental träning jobbar du långsiktigt systematiskt mot din mål, som kan ligga inom vilket område som helst, tex muskulär och mental avslappning, motivations och målbildsprogrammering, koncentration och eller stresshantering, attityd och disciplin, hela självpaketet med självinsikt, självbild, självkänsla, självförtroende och självkontroll, och livsglädje samt livskvalitet.

Under coachningen kan detta nya mål uppnås snabbare genom hypnos, och eller genom NLP.

Sanna Nova Emilia

Dipl. Hypnoscoach & Livsinspiratör

Verksam i: Hudiksvall (utför även hypnos via Skype)
Hemsida: www.sannanovaemilia.se

Kontakt: info@sannanovaemilia.se

Jag har jobbat med människor och personlig utveckling i snart 20 år och har själv blivit oerhört hjälpt av hypnos genom åren,  vilket fick mig att vilja utbilda mig vidare till Hypnoscoach.

Som Hypnoscoach har jag verkligen funnit de kraftfulla verktyg jag sökt för att effektivt ge varaktiga resultat för människor som önskar förändra tanke-, känslo- och/eller beteendemönster. Att kunna hjälpa människor att befria sig själva ifrån gamla destruktiva programmeringar och präglingar och istället välja mer positiva och livsbejakande ”program” är någonting som stundtals känns nästan som magi, trots att det bygger på väldigt fundamentala principer. Jag upphör aldrig att fascineras över hur enkelt en människas liv kan förändras med hjälp av hypnos!

Mats Gaffa Karlsson

Hypnoscoach, Mindfulnessinstruktör, Andningsinstruktör, NLP practitioner

Verksam i: Stockholm
Hemsida: www.gaffaart.se
Telefon: 070-6768895
Kontakt: gaffa.art@gmail.com

1+1=3
Jag brukar se mina klienters problem och funderingar som den ena ettan. När vi sedan lägger till mina kunskaper och reflektioner tar vi oss tillsammans vidare till något som är större än väntat . En ny position där Du kan se nya vyer – nya möjligheter.

Oftast gör denna nya position att Du kan bli fri från sådant du tidigare velat ändra på.

Under resans gång märker vi att Du kan förändra allt från fobier, inlärningstekniker, rädslor, sömnbesvär, vanor, mentala strategier, stress….
Om Du bestämmer resans mål och så vägleder jag dig där Du behöver mig.

Jag undrar om Du är nyfiken på din nästa resa – din nästa möjlighet!

Sara Sjölander

Diplomerad Hypnoscoach
Hypnoterapeut
Coach – ICF certifierad
Verksam i : Östersund

Verksam i: Stockholm
Hemsida: www.saracoach.se
Kontakt: sarasjolander@hotmail.se

“Genom att lösa upp problem och därmed frigöra energi som tidigare slukats av upplevda begränsningar, vill jag att du istället sätter strålkastaren på det Du vill och behöver. 

Vare sig du behöver känslomässig läkning, ändra beteenden,  reducera fobier, öka din personliga medvetenhet eller annat så använder vi ditt undermedvetna som guide till lösning och meningsfulla perspektivskiften. ”

Den stora fördelen med att arbeta i hypnos, tycker jag är att vi då får tillgång till andra sätta att lösa problem än vad vi är vana vid. I västvärlden har vi en förkärlek till rationella och logiska förklaringar, egenskaper som återfinns i den vänstra hjärnhalvan.

I hypnos använder vi mera av den högra hjärnhalvans egenskaper och då sker lösningar ex genom bildspråk, känslor och symbolik. Inom hypnos säger man att känslan alltid vinner över logiken vilket betyder att när  man hittar igen den vinnande känslan förändrar man beteendet.

 Annelie Öberg

ByAlie progress hypnoscoach

Hemsida: http://www.byalie.n.nu/
Kontakt: byalie@outlook.com

Jag har på olika sätt samtalat, lyssnat och “coachat” medmänniskor under hela mitt liv. Jag har verkat som mentalskötare de senaste 30 åren och gör så fortfarande. Det har många gånger varit frustrerande att så lite hjälp finns att erbjuda, och att de terapiformer som används har svaga resultat.

Jag som person är lösningsfokuserad och otålighet är den egenskap som driver mig att hitta nya lösningar. Mitt i sökandet efter nya lösningar hittade jag HYPNOS och terapiformen NLP, EFT och diverse andra kraftfulla tekniker för att komma tillrätta med problem av olika slag.

Min livserfarenhet och yrkesutbildning USK/skötare i psykiatri och framför allt utbildningarna av Fredrik Praesto, grundutbildning i HYPNOS och Diplomerad HYPNOSCOACH  gör att jag idag verkar som HYPNOSCOACH.

Välkommen att utvecklas du också!

Rita Yvrin

Certifierad Hypnoscoach, Certifierad i Blixthypnos,
Certifierad Trauma Tapper, Future Health Consulent,
Brain Gym Coach, Akupunktör, Qigong instruktör.

Verksam i: Ljusdal 
Hemsida: 
www.cheerful.one
Kontakt: hypnotic@cheerful.one

Om du är nyfiken på att veta mer, klicka då in på min
hemsida: www.cheerful.one
eller emaila till: hypnotic@cheerful.one

Jan-Ove Sjøholt

Diplomerad Hypnos Coach (IHG), NLP Master Practitioner, Certificerad Inspirerande Coach™,
Lisensierad Havening Practitioner

Verksam i: Oslo och Sydliga Norge
Hemsida: www.inzight.no
Telefon: +47 91345066
Kontakt: jan-ove@inzight.no
Facebook: https://www.facebook.com/InZightAS

Jan-Ove har jobbet med kommunikasjon mellom mennesker i hele sitt liv. Han er utdannet Sykepleier (Offentlig Godkjent), har lederutdannelse fra universitetet (BI) og har jobbet som salgstrener, leder og lederutvikler i mange år. I den senere tid har han gjennomgått NLP Prac og NLP Master Prac trening i Norge og har trent direkte under Richard Bandler og Paul McKenna, senest i mai 2013. Han tok sin hypnoseutdannelse med IHG høsten 2013.

Gjennom et rikt og spennende arbeidsliv har Jan-Ove gjennomført mer enn 10000 salgsbesøk ute hos akademikere (Leger & annet helsepersonell) og har Coachet selgere i mer enn 400 sambesøk innen flere bransjer. Han er nå hovedtrener innen salg og kommunikasjon i Norge og Sverige på et av verdens sterkeste varemerke. Ved siden av dette jobber han med ledergrupper og private som ønsker varig endring.

«Jeg jobbet i mange år som coach og hadde bra resultat, men følte at jeg manglet noe. Da jeg kom i kontakt med Fredrik Praesto etter gjennomført NLP Prac. forstod jeg at hypnose var noe jeg ønsket lære meg. I løpet av tiden med praktisk øvelser, modellering av «Bandler, McKenna, Praesto, & Robbins økte kunnskapen og min egen innsikt om hvor mye det er å lære. Dette er kontinuerlig prosess som vil pågå så lenge jeg lever, samtidig som at jeg kan hjelpe andre. Og hva er det?

Jeg har spesialisert meg på endringsprosesser som det å få til varig endring i atferd, få økt selvtillit/selvfølelse, bli kvitt fobier, bli inspirert og forstå at det meste handler om å kontrollere og styre sin egen tilstand. I tillegg til dette holder jeg foredrag kjører kurs knyttet til endring, salg og lederutvikling.
Jobber primært ut fra Oslo, men er fleksibel i forhold til alle oppdrag og kan møtes over hele landet.

Boel Björkenwall

Utbildad i hypnos i både Sverige och England, är auktoriserad och vetenskapsorienterad Hälsorådgivare, Inspirationskonsult, kursledare, jobbcoach, föreläsare, Ansvarig för Global Happiness Organization i Stockholm mm. Har även medverkat som hälsoexpert på SVT och intervjuats för olika tidningar inom områden som rör lycka, hälsa och motivation.

Verksam i: Nacka, 8 min från Slussen
Hemsida: www.viability.se
Telefon: 070-24 777 40
Kontakt: boel.bjorkenwall@gmail.com

Utöver mina utbildningar ovan så är jag även certifierad handledare i Sorgbearbetning, NLP-practitioner, Diplomerad Epiterapeut (en utbildning inom vetenskap och kost för att reglera gener), samt har även gått utbildningar inom allt ifrån kost och näringsbehandling vid Sockerberoende, motiverande samtal, vetenskapsbaserad kost och näringsbehandling vid ADHD,  coaching enligt Non- violent communication,  tankefältsterapi och EFT/Thought Tapping Treatment (TTT) som jag vid behov kan använda för att hjälpa mina klienter utifrån en större helhetssyn..

Vad jag kan hjälpa dig med

Jag utger mig inte för att behandla eller bota någonting. Jag fokuserar istället på att hjälpa dig att ta fram den du är när du ingenting håller dig tillbaka. Och det har ofta härliga bieffekter på en mängd områden! Dessutom kan vi stärka upp hjärnan med rätt kost och näring.

Har i snitt 90% nöjda klienter inom 2-3 sessioner.
Läs mer på www.viability.se

Vad som driver mig:
Jag brinner för att göra skillnad och drivs av en stark och genuin vilja att hjälpa andra människor. Dessutom är jag väl inläst på forskning inom de områden där jag är verksam och är väldigt mån om att du ska känna dig fullkomligt trygg när du kommer till mig. Jag lovar dig bara saker som jag vet att jag kan hålla. Varmt välkommen!

Carola Fredén

Diplomerad Hypnos Coach

Verksam i: Uppsala
Telefon: 0705 – 70 00 50

Vill du förändra en tanke, känsla eller ett beteende för att få ditt liv att bli annorlunda och förbättras?   Carola blickar inte bakåt – utan arbetar här och nu med fokus på ditt önskade resultat.

Hon också utbildad inom bl.a  NLP, mentalträning, stresshantering och är Internationellt Certifierad Coach.  Carola har en genuin vilja att hjälpa till en önskad förändring och gör det med kraft, passion och glädje.

Kim Georgsson Heinwall 

Diplomerad Hypnos Coach

Verksam i: Tingsryd, Småland
Telefon: 070-994 48 99
Kontakt: kimprahl.kp@gmail.com

Kim Georgsson Heinwall har jobbat många år inom psykiatrin som behandlingsassistent och stött på alla möjliga problem som kan uppstå när hjärnan jobbar på ett annorlunda sätt.

Jag ville tro att det fanns mer än bara mediciner att dela ut, att man kunde komplettera med annan form av behandling. När jag letade efter olika behandlingar, coachningar och vägar att få bukt med dessa problem, stötte jag på ordet hypnos allt mer ofta. I en djungel av KBT, Psykologer, DBT och homeopati fann jag hypnos mest intressant.
För mig handlar hypnos om att hjälpa, att på ett effektivt sätt få bukt med olika problem man kan brottas med. Ett redskap att hjälpa människor byta väg och bli av med de mentala bovar/försvarare vi har i vårt undermedvetna som styr våra rädslor, ovanor och känslor. Ju bättre människor mår, desto mindre oroande moment och hinder som ligger i vår väg, ju mer öppna, glada och harmoniska blir vi.

Vad kan jag hjälpa dig med
Jag jobbar med hjälp vid, fobier, rädslor, sluta röka, gå ner i vikt, få bättre självkänsla och ändra din självbild, öka din motivation och mycket mycket mer.

Geografi
Min praktik ligger i Småländska Tingsryd, ca 5mil söder om Växjö.
Vill du besöka mig, ha råd eller komma på en session så kontakta mig nu.
E-post: kim@moveurmind.com
Hemsida: www.moveurmind.com

Johan Lundin

Diplomerad Hypnos Coach
NLP Practioner

Verksam i: Stockholm samt i Gävleområdet.
Telefon: 070-994 48 99
Kontakt: johanlundin74@gmail.com

Mitt namn är Johan Lundin 35 år,utbildad hypnoscoach samt NLP Practioner båda hos Fredrik Praesto, jag läser för närvarande sista och femte året till kiropraktor.

Allt börjar med en tanke och när vi ändrar våra tankar så påverkas livet. Hos mig får ni coaching så att ni själva väcker den slumrande potential ni har inom er och får guidning med bryta mönster från destruktiva fobier, beetenden, känslor eller tankar.

Frågan är bara om ni vill? 
Nu när ni vill så kontakta mig så bokar vi en tid för en positiv utveckling i ditt liv.

Varmt välkomna!

Ulf Dextegen

Allmän hypnos och specialistinriktning mot idrottshypnos, flygfobier och att sluta röka..
Arbetar alltid med en kombination av EFT, NLP och hypnos.

Verksam i: Stockholm, Ulf har sin mottagning på Odenplans Integrerade Hälsoklinik (www.oih.se)
Hemsida: http://www.dexologic.se
Kontakt: ulfdextegen@gmail.com

Ulf har bl.a. bevisat att man med hjälp av hypnos, NLP och EFT kan gå från nybörjare till världselit på mindre än 2 år.   För Ulf  personligen har detta resulterat i 2 st VM brons inom fridykning. Han har bl.a.hjälpt andra idrottsutövare till VM  medaljer, världsrekord och en mängd personliga och nationella rekord. Ulf strävar alltid efter att det skall räcka med en  enda session.

Anna Frimodig

Diplomerad hypnoscoach 2007

Verksam i: Stockholm, Uppsala & Mälardalen, men alltid öppen för andra överenskommelser.
Hemsida: www.annagable.com
Kontakt: info@annagable.com

Språk: Svenska och engelska.
Hypnos lyckas snabbt där andra metoder tar tid eller kanske inte alls fungerar. Hypnos är fullständigt naturligt. Hypnos går fort och passar en modern livsstil.
Jag arbetar mycket med författare av både skönlitterära verk och bruksprosa. För att få ihop en bra text är det många bitar som måste passa in. Det kan gälla att leva sig in i påhittade karaktärer eller i en läsares situation. Men det kan lika gärna handla om att hitta motivationen att skriva, att våga skriva sådant som andra ska läsa (eftersom det alltid innebär att till viss del lämna ut sig) och sedan att våga stå på signeringar eller konferenser och tala om texten. Med hypnos får du hjälp hela, eller delar, av vägen. Du avgör själv hur mycket som behövs.

Hypnos fungerar också bra när du vill bli av med en fobi, oönskade kilon eller ditt rökbegär; när du vill förbättra ett sportresultat eller ditt självförtroende – kontakta mig direkt, jag kan hjälpa dig!

Prova gärna nyheten “Hypnos på jobbet” som innebär att jag kommer till din arbetsplats och hjälper dig och dina kollegor att bli bättre i er yrkesroll, på plats där det som bäst behövs.

Jag har blivit diplomerad av Fredrik Praesto 2007 och har haft den bästa tänkbara läraren i hypnoscoachning. Fredrik hjälpte mig att bli svensk mästare i sportklättring, trots att jag var rädd för att falla i repet, och när jag såg vad hypnos kunde göra för mig ville jag lära mig att hjälpa andra. Hypnos fungerar bra för alla. Jag ger även hypnoscoachning på engelska. Ingen fråga är konstig eller dum. Givetvis har jag full tystnadsplikt.

Mina bästa kunder kommer inte tillbaka – de får hjälp direkt!
Anna Frimodig

Anneli Skog

Diplomerad Hypnos Coach och NLP Practitioner Master, TimeLine Therapy Practitioner

Verksam i: Värmland
Hemsida: www.annagable.com
Kontakt: annelisconsulting@gmail.com

Anneli Skog har arbetat praktiskt med strategisk kommunikationsutveckling i olika former i 25 år. Både som internkommunikationschef samt som utbildare och seniorkonsult med organisationsutveckling, förändringskommunikation, utbildning samt rådgivning i skandinavien. Hon är också medförfattare till boken ”Kommunikativt ledarskap”.

Anneli är certifierad NLP Practitioner Master, har genomgått Communication Executive Program, är TimeLine Therapy Practitioner, driver eget konsultföretag och håller yogakurser.

Anette Johansson

Diplomerad Hypnos Coach
Diplomerad Regressions-terapeut inkl. TLT
EMI-terapeut Ögonrörelseterati
Föredragshållare
Utbildare inom meditation

Verksam i: Göteborg och Stenungsund
Hemsida: www.finndittinre.se
Kontakt: anette@finndittinre.se

Vill du utveckla dig själv och ditt liv i positiv riktning?
Hypnos är ett naturligt tillstånd av djup och skön avslappning. När vi är i detta tillstånd når vi det undermedvetna. Som hypnos coach, regressionsterapeut och tidigare liv terapeut med spetskompetensen EMI-Ögonrörelseterapi, har jag en komplett verktygslåda för att kunna hjälpa dig att förändra det du vill förändra.

Förändra det som du tycker hindrar dig från att leva det liv du vill leva. Förändringen sker då direkt i ditt undermedvetna. Hypnos coachning har visat sig vara mycket effektivt vid problem som ex. fobier, ångest, rädslor, tala inför folk, dåligt självförtroende, idrottsprestationer, hantera smärta, kreativitet, rökning, stress, motivation, målprogrammering mm.

Du är varmt välkommen att kontakta mig!

Ingegerd Nilsson 

Diplomerad Hypnos Coach

Verksam i: Falkenberg
Telefon: 076 – 398 18 98

Hemsida: www.harmoniglantan.se
Kontakt: info@harmoniglantan.se

Jag heter Ingegerd Nilsson och bor i en villa i Falkenberg. Jag jobbar deltid med mitt företag som heter ”HARMONIGLÄNTAN” Där jag jobbar med Hypnoterpi, Healing och Taktil Massage.

Jag är utbildad Hypnos Coach och avslappningslärare. För mig är mötet med människor alltid oerhört berikande. Dina erfarenheter och upplevelser blir även mina. Jag lär mig av dig och du lär dig av mig. Då har vi haft ett äkta möte och kan gå vidare i livet med ny kunskap och med nya insikter. Det är spännande att jobba med kroppens inre kraft. Kanske blir det just du och jag som får ett spännande möte tillsammans.

Jag är utbildad Hypnos Coach enligt Fredrik Preasto´s hypnosutbildning.

Christina Skarin

Diplomerad Hypnos Coach

Verksam i: Stockholm
Kontakt: c.skarin@telia.com

Jag är ICF Certifierad Coach, Diplomerad Hypnos Coach och NLP Practioner. Det är fantastiskt att få arbeta med människor som vill förändra sitt liv i positiv riktning. Ta gärna kontakt med mig för ett förutsättningslöst samtal.

Ronnie Eliasson

Diplomerad Hypnos Coach

Verksam i: Kungälv
Hemsida: www.cxhypnos.se

Kontakt: ronnie@cxdev.se

Det sägs att trygghet kommer inifrån. Detta är helt sant men det kommer så mycket mer – det är ditt inre som hjälper dig att åstadkomma det du vill.

Med hypnos kan vi hjälpa ditt inre att bli starkare så du uppnår den förändring i livet som du söker. Kanske är det att sluta röka, gå ned i vikt , bli den självsäkra presentatören eller något helt annat..

Det är ofta enklare än du tror.
Idag är alltid första dagen i resten av livet – låt inte det förflutna styra Din framtid.

Robert Haag

Diplomerad Hypnos Coach

Verksam i: Norrtälje
Telefon:  070-73 88 487

Hemsida: www.cxhypnos.se

Kontakt: robert@roberthaag.se

Mitt namn är Robert Haag och bor tillsammans med min familj i Norrtälje kommun. Efter min start inom brandkåren
1995 och arbete med individ, grupp och organisation i kris har jag verktygen som gör skillnad!

Med erfarenhet från arbete på skadeplats har jag mött människor i olika åldrar som har varit i kris efter oväntad händelse.
Jag vet att du och jag tillsammans skapar en ny utgångspunkt för att nå ett bättre mående!

Jag bedriver inte vård eller behandling. Jag UTBILDAR & COACHAR och mitt mål är att du skall MÅ BRA!

Ulf Eriksson 

Diplomerad Hypnoscoach, Diplomerad ICF-coach

Verksam i: Stockholm
Telefon:  070-25 41 042

Jag är Diplomerad Hypnoscoach och Diplomerad ICF-coach med många års erfarenhet.

Känner du att du vill förändra något i ditt liv? Vill du öka din livskvalité? Jag har verktygen om du har viljan!

Jag kan hjälpa Dig med min gedigna verktygslåda. Du kan exempelvis slippa fobier och rädslor, sluta röka, få bättre självkänsla, byta karriär och mycket, mycket mer. Inga bekymmer är för små eller för stora – hör av Dig idag så hittar vi gemensamt en lösning på just dina funderingar.

Att jobba med människor och människors utveckling är ett privilegium!

Emil Voltaire 

Diplomerad Hypnos Coach

Verksam i: Stockholm
Telefon:  076 712 9599
Kontakt: emil.voltaire@spray.se

Ibland kanske du vill skapa en förändring i just ditt liv, tade första stegen in på en ny väg… men du vet ännu inte riktigt vilken riktning eller hur du ska ta dig till det mål på vägen som leder dit.

Jag diplomerade mig som Hypnoscoach 2011 hos Fredrik Praesto, en kurs som varit riktigt inspirerande, givande och med den bästa tänkbara läraren som gjort undervisningen riktigt rolig. Med dom verktygen vi fick med oss på vägen har vi fått lära oss att kunna skapa en positiv förändring som kan vara till stor oerhörd hjälp när du t.ex vill ändra ett beteende, lindra en fobi, eller få ett helt annat inre fokus och lugn när du t.ex står inför en publik och ska tala.

Hypnoscoachning är ett fantastiskt verktyg där endast din fantasi sätter gränserna för vad du kan och vill uppnå.

Åsa Wollertsen

Diplomerad Hypnos Coach
NLP Practitioner
EFT-Coach

Verksam i: Stockholm
Telefon:  0733-715704

Jag heter Åsa Wollertsen, och är Dipl. Hypnoscoach och NLP Practitioner.

Jag är även EFT-Coach och kan använda det i kombination med hypnosen som ytterligare ett verktyg för att nå målet.
Jag använder hypnos i kombination med NLP för att åstadkomma förändrade vanor och tillstånd, ofta med förbluffande snabba resultat!
Det som driver mig starkt är mitt intresse för det mänskliga psyket – hur vi fungerar mentalt och framför allt – hur jag kan hjälpa mina medmänniskor!