Föreläsningar

Föreläsning och inspiration i världsklass

 

Positiv Förändring

Fredrik Praesto vet hur man skapar en positiv förändring på kort tid. Han har med hypnos, mental träning och neurolingvistisk programmering coachat tusentals klienter till en positiv förändring. Ofta med fullt resultat efter bara en session.

Om vi vill ändra våra tankar känslor eller beteenden räcker det inte med viljekraft. Vi måste snarare komma åt de omedvetna processer som styr oss menar Fredrik Praesto. Som en av världens mest erfarna hypnotisörer har han hittat nycklar till motivation, inspiration och förändring som verkligen ger en långsiktig effekt.

Meningen med kommunikationen är resultatet du får och all kommunikation är påverkan, även om det bara handlar om att få någon att förstå dig. Om du lär dig kommunicera under den medvetna radarn och når omedvetna processer och drivkrafter. 

Fredrik Praestos föredrag är alltid interaktiva med övningar och demonstrationer som gör att man lättare tar till sig budskapet. Det handlar egentligen mer om att uppleva till skillnad från att bara lyssna.

Som deltagare får ni också med er praktiska “verktyg” och kunskaper som ni direkt kan använda i den dagliga verksamheten.

Alla föredrag anpassas efter era behov och syften. Exempel på teman är: Personlig motivation, Lust och förändring, bra stämning på arbetsplatsen, resultatinriktad kommunikation, intuition och ledarskap.

Anlita Fredrik

Gör som ABB, American Express, Handelshögskolan i Stockholm, Ericsson och många andra multinationetlla företag och organisationer genom att anlita Fredrik som föredragshållare på ert event. 

Referenser

Maina Bejefalk

Ingress Media

Det gav mig en riktig kick! Det sprudlar glädje i hela mig när jag ska berätta för någon om det…”

Tom Langeland

Confex kompetens, Confex A/S Norge

“på en skala från 1 til 6 – där 6 är bästa värdering fick du, 5.65 på prestation och 5.53 på innehåll. Dette är otroligt bra resultat.”

Susanne Nordvall

Visab Consulting

“Hej Fredrik Tack för ett jättebra föredrag ! Jag har bara hört positiva omdömen// Återigen tack för föredraget , det var kanon !”

Barbro Nilsson

Villaägarnas Riksförbund

“Hej Fredrik – och ett stort tack för din medverkan. Det höjde hela Kick-offen – låg sömnlös hela natten och tänkte på mycket vad du sa. Än en gång stort tack och hoppas att jag i framtiden kan för ta del av dina kunskaper i något annat sammanhang.”

Kerstin Argus

Ljungars

“Hej Fredrik! Tack för ditt jättetrevliga föredrag på Haga slott i torsdags. Det var väldigt fascinerande och medryckande. Ärligt talat så tycker jag att det var det mest intressanta på hela våran konferens. Jag ångrar t.ex. så här i efterhand att jag inte ställde upp på hypnosen … spännande!”

Exempel på tidigare kunder

ABB
American Express
Anticimex
ASTRA
DANSKE Bank
Daimler Chrysler
Ericsson
Föreningssparbanken
GB-Glace
Handelshögskolan Stockholm
HSB
JM-bygg
Karolinska Institutet
Kompetensmässan
Länsförsäkringar
Microsoft
Posten
Ringhals AB
Riksteatern
SAAB
SAS
SEB
Siemens
Skandia
SKANSKA
Stora Chefsdagen
Säljarnas Riksförbund
Golflandslaget
Telia
Trygghetsrådet
UC AB
Vattenfall
Volvo